Blog

Tips tegen een winterdip

Tips tegen een winterdip

Zelf vind ik de herfst heerlijk, de blaadjes aan de bomen krijgen de meeste kleuren. Lekker thuis met een warme kop thee en een dekentje over mijn benen. Eindelijk dat boek lezen waar ik al zolang in wilde beginnen. Maar niet iedereen kan de herfst én de winter waarderen en krijgen serieuze klachten van de donkere dagen. Welke klachten, dat lees je in deze blog.

lees verder
Wat zijn energiekoorden?

Wat zijn energiekoorden?

Energiekoorden zijn ragfijne ‘draadjes’ die ons verbinden met mens, dier, voorwerp en gebeurtenissen. Positieve verbindingen geven ons kracht en energie, terwijl negatieve verbindingen ons verzwakken en uitputten. Wil je hier meer over te weten komen, lees dan mijn nieuwe blog.

lees verder
Pepermunt

Pepermunt

Pepermunt is bij veel klachten in te zetten. Maar wist je dat je er ook heerlijk ijs mee kunt maken? In deze blog deel ik een recept van de Happy Pear om zelf pepermunt ijs met chocoladestukjes te maken.

lees verder
5 Herkenningspunten van hooggevoeligheid

5 Herkenningspunten van hooggevoeligheid

Heb jij je weleens afgevraagd waarom je anders reageert dan anderen? Misschien ben je wel (hoog)gevoelig? In dit artikel geef ik 5 herkenningspunten over hooggevoeligheid. Ik gebruik vaak de term hooggevoelig, anderen spreken van HSP. Het gaat niet om het hebben van een stempel, maar dat je je er bewust van wordt dat je hooggevoelig bent en hier mee leert omgaan.

lees verder
Lavendel

Lavendel

Iedereen kent Lavendel om zijn heerlijke geur en mooie kleur. Wat niet iedereen weet is dat Lavendel ook geneeskrachtige eigenschappen heeft. In dit artikel vertel ik daar meer over.

lees verder