Energetisch consult

Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven!

Tijdens een energetisch consult gaan we op zoek naar emotionele blokkades die in de weg zitten wat jou belemmerd om jezelf op de eerste plaats te zetten. Door deze blokkades aan te pakken maken we de weg vrij zodat jij vol vertrouwen vanuit jouw eigen kracht kan leven. 

Energetisch consult

Wat is NEI-therapie?

NEI staat voor ‘Neuro Emotionele Integratie’. Deze methode is samengesteld uit het beste van de Oosterse en Westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere Touch for Health, kinesiologie en acupunctuur. NEI richt zicht op de oorsprong van het probleem en op het loslaten van blokkades en belemmerende factoren. 

NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke pijn of klacht een emotionele oorsprong heeft. Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je (diep) weggestopt. Het onderbewustzijn heeft alle antwoorden, zie het als een harde schijf van je computer. Door in te checken op het onderbewustzijn kunnen weggestopte emoties, overtuigingen en ingesleten patronen zichtbaar worden gemaakt. Door dit zichtbaar te maken kunnen emotionele blokkades worden opgeruimd en maak je de weg vrij voor herstel.

Doordat NEI snel en effectief werkt kunnen blokkades direct worden verminderd of kan zelfs verdwijnen. Het is een zachte methode, er wordt niet eindeloos gepraat over problemen en deze hoeven dan ook niet opnieuw te worden herbeleefd. 

tamara blob 3
tamara blob 1

Hoe werkt NEI?

Op het moment dat je een emotie voelt bij een gebeurtenis ergens in jouw leven en deze emotie heb je niet goed kunnen verwerken, kan dit zich gaan vastzetten in jouw systeem. Om precies te zijn gaat het zich vastzetten in de cellen rondom één van jouw organen.  

Hoe komt het dat niet alle emoties verwerkt kunnen worden? Je hersenen bestaan uit twee helften, de linker- en rechterhersenhelft. De linkerhersenhelft heeft te maken met je ratio, het denken, verstand en begrip. De rechterhersenhelft met gevoel, creativiteit, indrukken en intuïtie. Als er via je rechterhersenhelft een emotie binnen komt en deze wordt niet goed verwerkt door je linkerhersenhelft verdwijnt de emotie niet en blijft vastzitten in jouw systeem. Op een gegeven moment kan deze emoties voor klachten zorgen, fysiek en/of mentaal.  

Door middel van gerichte vragen te stellen aan het onderbewustzijn wordt duidelijk wat er gebeurd is in het verleden waardoor je in het heden ergens last van hebt. Het is belangrijk dat beide hersenhelften goed met elkaar samenwerken om een emotie alsnog goed te kunnen verwerken.

Zo kunnen we de diepte in duiken en klachten bij de wortels aan pakken en zal jouw rugzak een stuk lichter gaan aanvoelen! 

Door de emotionele blokkades los te koppelen verdwijnt de klacht.

Energetisch consult 2

Hoe werk ik?

Voor mijn online sessies maak ik gebruik van de biotensor. Kom je voor een sessie in de praktijk dan heb ik keuze uit de biotensor of spiertesten. Allebei de werkmethoden zijn energetische meetinstrumenten waardoor we zichtbaar kunnen maken wat jouw onderbewustzijn te vertellen heeft.

Door gerichte vragen te stellen krijgen we een ‘JA’ of een ‘NEE’ als antwoord. Dit gebeurt omdat de vraagstelling resoneert met je lichaam.  Als er iets gezegd wordt wat klopt dan krijgen we een ‘JA’ beweging. Wat er eigenlijk gebeurt is dat het lichaam er energie van krijgt. Wordt er iets gevraagd wat niet resoneert dan krijgen we een ‘NEE’ beweging. Dit komt omdat het lichaam juist energie kost, het geeft je een stressreactie.

Goed voor jezelf (leren) zorgen

Wat als jij je moe voelt en het lukt je niet meer om goed voor jezelf te zorgen? Je hebt een druk gezin, op je werk loop je op de toppen van je tenen en je vrienden en familie vragen ook nog de nodige aandacht. Er zullen altijd invloeden van buitenaf zijn, het ligt er alleen aan hoe jij daarmee om gaat!

Wil je net zo goed voor jezelf leren zorgen als dat je altijd voor anderen doet? Dan is het nu de tijd om daarmee te gaan beginnen. En ik help je graag in dit proces. 

Want als je beter voor jezelf zorgt, zul je merken dat de klachten die je ervaart minder worden en je beter in je vel komt te zitten.

Tijdens de sessies gaan we op zoek naar emotionele blokkades die in de weg te zitten en wat hieraan vooraf is gegaan. Jouw onderbewustzijn stuurt ons hierin.

Als jij voelt dat je echt voor veranderingen wilt gaan, dan gaan we er samen voor! 

Voor welke route kies jij?

Ik vergelijk sessies vaak met een ui, laagje voor laagje pellen we deze ui met emoties af. Iedere sessie mogen we steeds een laagje dieper gaan. Na één consult kan je al verandering gaan ervaren, maar als jij nog meer resultaat wilt behalen raad ik je minimaal drie consulten aan. 

En als je echt bereid bent om die ‘deep dive’ te maken dan raad ik je het traject van 6 sessies aan. Dit traject duurt 6 maanden en jij bepaalt wanneer je een sessie wilt inplannen. Zo kan jij op jouw eigen tempo steeds een stapje verder gaan zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Een half jaar klinkt lang maar goed voor jezelf leren zorgen kost nu eenmaal tijd en energie. 

tamara blob 1
tamara blob 2
Workshop

Wil je graag:

Minder in je hoofd zitten en daardoor makkelijker vanuit gevoel een keuze maken?

Jouw grenzen beter leren bewaken?

Meer energie gedurende dag te besteden hebben?

Minder snel overprikkeld raken?

Vanuit een fijne flow leven?

Weer (door) kunnen slapen?

Kies jouw consult

Eenmalig

NEI-consult

Kies je voor één sessie dan trek ik daar 75 minuten voor uit. We kunnen live afspreken bij mij in de praktijk of online. De kosten hiervan bedragen €115

Kort Traject

Drie maanden

Dit traject bestaat uit:

Hier gaan we kijken welke vitaminen, mineralen, hormonen en neurotransmitters aandacht nodig hebben en maken hier gelijk een eerste sessie van. Voor deze sessie trek ik 1,5 uur uit.

In 3 maanden tijd bepaal jij wanneer we de 2 overige sessies inplannen. 

Voor deze sessies trek ik per keer 1,5 uur uit.

Ter afsluiting van een sessie maak ik een auraspray met heerlijke essentiële oliën die speciaal op jou is afgestemd.

We kunnen live afspreken bij mij in de praktijk maar online is ook een optie. De kosten hiervan bedragen €495

Lang traject

Zes maanden

In deze zes maanden gaan we een echte deep dive maken. In dit half jaar mag jij bepalen wanneer je wilt afspreken.

We beginnen met een vitaliteitscheck. Hier gaan we kijken welke vitaminen, mineralen, hormonen en neurotransmitters aandacht nodig hebben en maken hier gelijk een eerste sessie van. Voor deze sessie trek ik 2 uur uit.

In 6 maanden tijd bepaal jij wanneer weer we de overige 5 sessies inplannen. 

Voor deze sessies trek ik per keer 2 uur uit.

Ter afsluiting van een sessie maak ik een auraspray met heerlijke essentiële oliën die speciaal op jou is afgestemd.

Gedurende het traject mag je mij appen en/of voicenotes sturen als je ergens tegen aan loopt. Aan het begin van het traject maken we hier duidelijke afspraken over.

We sluiten dit half jaar af met een verrassing ter waarde van €130,00. Wat het precies inhoudt blijft nog even geheim.

We kunnen live afspreken bij mij in de praktijk maar online is ook een optie. De kosten voor deze 6 maanden bedragen €1475

Wat anderen zeggen

tamara blob 3
tamara blob 2

Veelgestelde vragen

Dit is per persoon en klacht verschillend. Met een losse sessie kan er al een verandering op gang worden gebracht. 

Mijn ervaring is echter dat meerdere sessies de kans op blijvende veranderingen het grootst zijn. Daarom bied ik naast losse sessies ook trajectvormen aan van 3 of 6 maanden, meerdere losse sessies zijn ook een optie.

We beginnen met een gesprek over de reden van jouw komst. Ik leg mijn werkwijze uit en dan gaan we aan de slag. Na afloop zullen we de sessie evalueren.

Jazeker! Je kunt je kleren gewoon aanhouden. Ik vraag je alleen bij binnenkomst je schoenen uit te doen.

Een los consult van 75 minuten bedraagt € 115,00
Een 3 maanden traject bedraagt € 495,00
Een 6 maanden traject bedraagt € 1475,00

Voor een fysieke afspraak ben je welkom bij mij in de praktijk welke is gevestigd op de Mariënwaard 39, 2904SE te Capelle aan den IJssel. Tevens kunnen er online sessies worden ingepland.

Ja, dit is mogelijk en het resultaat is zeker niet minder dan bij fysieke afspraken. 

Hoewel ik een volledig afgeronde HBO-opleiding Kinesiologie en een afgeronde HBO opleiding Medische Basis Kennis bezit heb ik er voor gekozen dat mijn consulten vanaf 1 januari 2024 niet langer vergoed zullen worden door zorgverzekeraars.