Home » Blog » (hoog)gevoeligheid/burn-out » Access Consciousness™

Access Consciousness™

door | 24 jan, 2022 | (hoog)gevoeligheid/burn-out, Immuunsysteem

Wat is ACCESS BARS™?

Access Bars™ is een energetisch lichaamsproces voor jong en oud die meer rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam wilt ervaren.

Zelfs zonder te praten kunnen gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten en gevoelens veranderen.

Hoe werkt het?

Access Bars™ kun je zien als het resetten van het lichaam. Hierdoor ontstaat er rust, ruimte en ontspanning. Het resetten gebeurt door de vingertoppen op 32 specifieke punten op het hoofd zachtjes aan te raken. Deze punten worden de Bars genoemd.

Bars betekent in het Nederlands ‘banen’ of ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor de 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hier komt alles samen, je overtuigingen, gedachten, emoties en beslissingen die je ooit hebt gehad en als patroon hebt opgeslagen.

Door deze punten in verschillende combinaties op zo’n energiebaan aan te raken ontstaat er ontlading zodat er ruimte gecreëerd kan worden voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen. Je wist als het ware je oude overtuigingen, pijn en verdriet en ontstaat er meer rust in je hoofd en komt er ontspanning en ruimte in je lijf.

De 32 punten zijn elk verbonden met een specifieke energiebaan en de daarbij behorende ervaringen en overtuigingen in het lichaam over bijvoorbeeld communicatie, controle, creativiteit, geld, kracht, verdriet en gezondheid.

Hoe ziet een Bars sessie eruit?

De Acces Bars™ sessie is een energetisch lichaamsproces waarbij de focus ligt op ontspanning van lichaam en geest. Tijdens een sessie lig je volledig aangekleed op je rug op de behandeltafel en raak ik zachtjes verschillende punten (Bars) op je hoofd aan.

Wat is het effect van een Bars sessie?

Na de sessie heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert je hele leven.

De resultaten en verandering is voor iedereen anders en kan op verschillende vlakken van het leven plaatsvinden. Sommige ervaren direct of de dag erna een verandering, voor andere is dat na enkele weken. Een ding is in ieder geval zeker, dat er positieve veranderingen plaats zullen vinden.

Wil je ook graag een keer ervaren wat een Bars sessie voor je kan betekenen? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel/app naar 06 187 35 138 

 

 

Laat mij je inspireren met interessante artikelen over (hoog)gevoeligheid, burn-out, een goed werkend immuunsysteem, kruiden en oliën.

Ook mijn liefde voor koken en de vele recepten die ik heb verzameld wil ik hier met je delen.

Gerelateerde artikelen

AromaTouch® massage

AromaTouch® massage

AromaTouch® massage is een heerlijk, zacht ritmische aanraking, waarbij 8 verschillende essentiële oliën worden gebruikt. Iedere olie heeft een eigen werking op het lichaam.
Tijdens de behandeling worden de verschillende oliën aangebracht op de rug, nek, hoofd en voeten waarbij de focus ligt op energiebanen en contactpunten.

lees verder
Je weerstand verhogen

Je weerstand verhogen

Moeder Natuur schenkt ons echte krachtpatsers om je weerstand te verhogen. Een aantal van deze krachtpatsers heb je ongetwijfeld in huis. Ben je benieuwd over welke het gaat en welke er nog meer goed voor je zijn? Dit lees je in mijn nieuwe blog.

lees verder
Hoe werkt de spiertest?

Hoe werkt de spiertest?

Als kinesioloog werk ik met de spiertest. Maar hoe werkt de spiertest nu eigenlijk? Om je een beeld te geven hoe ik werk heb ik er een blog over geschreven. Hierin heb ik kort samengevat hoe het werken via de spiertest er uit ziet.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin