Home » Blog » (hoog)gevoeligheid/burn-out » AromaTouch® massage

AromaTouch® massage

door | 24 aug, 2021 | (hoog)gevoeligheid/burn-out, Immuunsysteem, oliën/kruiden

AromaTouch® massage
Even een moment voor je zelf

AromaTouch® massage is een heerlijk, zacht ritmische aanraking, waarbij 8 verschillende essentiële oliën worden gebruikt. Iedere olie heeft een eigen werking op het lichaam.

Tijdens de behandeling worden de verschillende oliën aangebracht op de rug, nek, hoofd en voeten waarbij de focus ligt op energiebanen en contactpunten.

Tijdens de massage word je haar wat vettig door de olie. Houdt daarom rekening met eventuele afspraken die je erna wilt inplannen.

DoTERRA oliën

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende essentiële oliën van dōTERRA. Deze oliën hebben allemaal hun eigen specifieke werking en zijn puur, zonder chemische toevoegingen en 100% natuurlijk. De oliën worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zo hun helend werk uitvoeren.

Ervaring van een cliënte;

~ Deze massage is zo ontspannend! Ik verwen mijzelf iedere 6 weken door een uurtje bij Tamara op de tafel te gaan liggen. Praten mag maar ik daar heb ik niet altijd behoeft aan en dat wordt gerespecteerd. Ik kan echt iedereen zo’n verwenmoment aanraden! ~

Waarom AromaTouch®?

Het doel van een AromaTouch® massage is om het sympathische en het parasympatische zenuwstelsel weer in evenwicht te brengen.

Welke oliën worden er gebruikt?

* Stress verminderen – Balance en Lavendelolie.
* Versterken van het immuunsysteem – Melaleuca olie en On Guard.
* Verminderen ontstekingsreacties – AromaTouch en Deep Blue.
* Brengt harmonie – Wild Orange olie en Pepermunt.

Voor wie is AromaTouch® geschikt?

AromaTouch® is geschikt voor jong en oud. De dosering van de oliën wordt aangepast aan degene die de massage ondergaat. Hierdoor kan iedereen op een veilige manier profiteren van de ontspannende werking.

Door jezelf regelmatig een massage te gunnen verbeter jij de gezondheid van je lichaam.

Wil je een afspraak maken voor een AromaTouch® massage? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel/app mij op telefoonnummer 06 187 35 138.

Laat mij je inspireren met interessante artikelen over (hoog)gevoeligheid, burn-out, een goed werkend immuunsysteem, kruiden en oliën.

Ook mijn liefde voor koken en de vele recepten die ik heb verzameld wil ik hier met je delen.

Gerelateerde artikelen

Waarom magnesium zo belangrijk voor je is

Waarom magnesium zo belangrijk voor je is

Magnesium is een mineraal en is erg belangrijk voor onze gezondheid. Ons lichaam heeft het nodig voor onder andere de vorming van botten en spieren, maar bijvoorbeeld ook voor de energiestofwisseling. Een tekort aan magnesium kan leiden tot gezondheidsklachten.

lees verder
Krachtige pompoensoep

Krachtige pompoensoep

Pompoensoep is een ware smaakbeleving in je mond, van het romige van de kokosmelk tot het pittige van de peper! Deze soep gaat de strijd aan met de griep, maar is ook lekker als je niet ziek bent.

lees verder
Wat doet een kinesioloog?

Wat doet een kinesioloog?

Zet jezelf (weer) op de eerste plaats en maak jezelf fysiek, mentaal en emotioneel sterker. Want het gezegde is niet voor niets…hou eerst van jezelf voordat je van een ander kan houden.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin