Home » Blog » (hoog)gevoeligheid/burn-out » AromaTouch® massage

AromaTouch® massage

door | 24 aug, 2021 | (hoog)gevoeligheid/burn-out, Immuunsysteem, oliën/kruiden

AromaTouch® massage
Even een moment voor je zelf

De AromaTouch® massage is een heerlijk, zacht ritmische aanraking, waarbij 8 verschillende essentiële oliën worden gebruikt. Iedere olie heeft een eigen werking op het lichaam.

Zit je in een burn-out of ervaar je net iets te veel stress en vind je het moeilijk om te ontspannen? Dan is deze massage uitermate goed geschikt voor jou. Maar ook zonder klachten is het een hele fijne behandeling. Waarom dit zo is leg ik je graag uit.

De massage en oliën worden gegeven op de rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten waarbij de focus op de energiebanen en reflexpunten ligt.

Het doel van deze massage is om het lichaam en geest weer in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.

De essentiële oliën

Bij deze massage gebruik ik 8 verschillende essentiële oliën van dōTERRA. Deze oliën hebben allemaal hun eigen specifieke werking en zijn puur, zonder chemische toevoegingen en 100% natuurlijk. De oliën worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zo hun helend werk uitvoeren. 

De massage staat uit 4 fases met de daarbij behorende oliën:

  • Stress verminderen – Balance en Lavendelolie
  • Versterken van het immuunsysteem – Melaleuca olie en On Guard
  • Verminderen ontstekingsreacties – AromaTouch en Deep Blue
  • Ondersteunt en brengt harmonie – Wild Orange olie en Pepermuntolie

Ervaring van een cliënte;

~ Deze massage is zo ontspannend! Ik verwen mijzelf iedere 6 weken door een uurtje bij Tamara op de tafel te gaan liggen. Praten mag maar ik heb er geen behoefte aan en dat wordt gerespecteerd. Ik kan echt iedereen zo’n verwenmoment aanraden! ~

Voor wie is AromaTouch® geschikt?

AromaTouch® is geschikt voor jong en oud, omdat de dosering van de oliën kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid. Daardoor kan iedereen op een veilige manier profiteren van de ontspannende werking.

Tijdens de massage lig je met ontbloot bovenlijf en blote voeten op de massagetafel en lig je op handdoeken welke je zelf meeneemt.

Volwassenen
Een AromaTouch® massage voor volwassen duurt tussen ongeveer 45 minuten en kost €65,00 of €275,00 voor 5x.* Dat is een korting van €50,00! Na afloop drinken we samen een kop thee zodat jij even de tijd krijg om weer even bij te komen.

Tijdens de massage word je haar wat vettig door de olie. Houdt daarom rekening met eventuele afspraken die je erna wilt inplannen.

Kinderen
Voor kinderen tot 12 jaar duurt de massage ongeveer 20 tot 30 minuten. Ook bij kinderen drinken we na afloop nog wat, zodat ook zij lekker ontspannen weer mee naar huis kunnen gaan. De kosten voor een kindermassage zijn €32,50 of €137,50 voor 5x* Dat is een korting van €25,00!

*Tijdens de eerste afspraak kan er alsnog voor een strippenkaart worden gekozen en wordt deze afspraak verrekend. Bij aanschaf van een strippenkaart ontvang je gratis een flesje Reiniging twv €22,95. De strippenkaart is vanaf de aankoop 1 jaar geldig en mag naar eigen wensen worden ingepland.

 

Wil je een afspraak maken voor een AromaTouch® massage? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel/app mij op telefoonnummer 06 187 35 138.

Laat mij je inspireren met interessante artikelen over (hoog)gevoeligheid, burn-out, een goed werkend immuunsysteem, kruiden en oliën.

Ook mijn liefde voor koken en de vele recepten die ik heb verzameld wil ik hier met je delen.

Gerelateerde artikelen

Covid-19 en het immuunsysteem

Covid-19 en het immuunsysteem

Door stress kan ons immuunsysteem worden verzwakt. De afgelopen maanden hebben we heel veel gehoord over Covid-19, ofwel Corona wat voor veel mensen op welke manier dan ook stress heeft veroorzaakt. En dat kan invloed hebben op jouw immuunsysteem…

Lees meer
Lavendel

Lavendel

Iedereen kent Lavendel om zijn heerlijke geur en mooie kleur. Wat niet iedereen weet is dat Lavendel ook geneeskrachtige eigenschappen heeft. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin