Koken & Coaching

Koken is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

Tijdens deze kooksessie laat jij mij zien waar je tegenaan loopt. Op een ongedwongen wijze laat ik je jouw valkuilen en overtuigen zien. Na afloop heb jij tips en inzichten gekregen die je gelijk kunt toepassen.

Koken en coaching

Van vullen naar voeden en verzorgen

Eten is een levensbehoefte en daarnaast vind ik werken aan je persoonlijke ontwikkeling ook heel belangrijk. Je kunt namelijk nog zo gezond eten, als jij met onverwerkte emoties blijft zitten, voel je je vaak niet fit en energiek. Ook kan het zijn dat je geluksmomenten minder of niet ervaart en jij het gevoel hebt dat de zon voor jou achter een wolk schuilt.

Ook ik heb een periode gekend dat mijn zon niet stralend scheen. Tijdens mijn burn-out dook ik vooral de hoek in van koekjes, chocola en chips. Ik hield mij destijds helemaal niet bezig met gezond eten. De wereld gerechten stonden vaak op tafel en de macaronisaus kwam uit een zakje…

tamara blob 3
tamara blob 1

Als je leert luisteren naar de fluisteringen van je lichaam hoeft het niet meer zo hard te schreeuwen

Als geen ander weet ik hoe belangrijk gezond eten is. Na jarenlang een pijnlijk lichaam te hebben gehad en een diagnose van de reumatoloog rijker heb ik mijn eetpatroon aangepast. De pakjes en zakjes maakten plaats voor onbewerkte voeding waardoor mijn energieniveau al flink toenam. Ook mijn pijnlijke lichaam voelde beter aan.

Daarna ben ik verder gaan onderzoeken hoe ik mijn lichaam nog meer kon verlichten van pijn. Dit werd een reis van persoonlijke ontwikkeling. Wat begon bij een Reiki cursus is geëindigd in meerdere opleidingen waaronder een 4jarige HBO opleiding kinesiologie. Wat er in al mijn opleidingen duidelijk werd was dat pleasen als een rode draad door mijn leven liep.

Door inzichten te krijgen in mijn pleasegedrag en de emotionele blokkades los te laten kreeg ik niet alleen een pijnvrij lichaam maar ook veel meer tijd voor mezelf. Ik heb geleerd om naar de signalen van mijn lichaam te luisteren én er op tijd naar te handelen als deze iets aangeeft. 

Natuurlijk heb ik nog weleens een keer ergens last van maar voor mij is dit een signaal dat ik pas op de plaats moet maken. Zodra ik merk dat ik over mijn grenzen ben gegaan worden alle niet belangrijke afspraken uit mijn agenda geschrapt of verplaatst en plan ik meer me-time in. Door snel in te grijpen herstelt mijn lichaam zich in rap tempo.   

Met mijn kennis uit al mijn opleidingen, mijn eigen ervaringen en mijn grote liefde voor koken wil ik jou ook helpen om rust in je hoofd en lichaam te krijgen. Dit is wat ik iedere vrouw gun!

Workshop

Wat gaan we doen?

We duiken samen jouw keuken in. Ik zorg voor alle ingrediënten en samen gaan we aan de slag. Tijdens het bereiden en koken gaan we het hebben over waar jij tegenaan loopt. Op ongedwongen manier gaan we het gesprek aan. Naast het bereiden van de maaltijd en het nuttigen van een lekkere smoothie en gezonde lekkernijen gaan we op een ontspannen manier het gesprek aan. 

Een voordeel van deze kooktherapie is dat we elkaar niet constant aan hoeven te kijken en dat we dus ongedwongen bezig zijn. Jij vertelt, ik luister en tussendoor stel ik vragen. Na afloop heb jij tips en inzichten gekregen die je gelijk kunt toepassen.

Voor wie is Koken & Coaching geschikt?

Koken & Coaching is eigenlijk voor iedereen, zelfs als je niet kan koken! Het enige wat ik van je verwacht is jouw commitment om aan de slag te gaan met hetgeen wat je blokkeert.

Van tevoren vraag ik je of je eventuele voedselallergieën hebt en wat je echt niet lekker vindt. Eet je bijvoorbeeld glutenvrij dan zorg ik ervoor dat we niets klaar maken waar gluten in zit. De maaltijd die we gaan bereiden is vegetarisch en op verzoek veganistisch en wat je maakt blijft lekker bij jou thuis achter.

tamara blob 1
tamara blob 2

Wat anderen zeggen

praktisch

Koken & Coaching

Investering: € 180,-
Duur: 2 uur
Waar: bij jou thuis
Inclusief: alle ingrediënten, lekkers en coaching
Exclusief: eventuele reis- en parkeerkosten

Let op: Ik ben niet aansprakelijk voor schade/uitingen van niet eerder vastgestelde allergieën of overgevoeligheden of schade aan jouw spullen en persoon die ontstaan tijdens de sessie. 

tamara blob 3
tamara blob 2

Veelgestelde vragen

Dat is geen enkel probleem. Vooraf stuur ik je een vragenlijst met wat je wel en niet lekker vindt.

Dat is geen enkel probleem. Vooraf stuur ik je een vragenlijst of je ergens allergisch voor bent.

Dat is ook geen probleem. Alle recepten zijn vegetarisch en op verzoek vegan.

Zolang we kunnen koken komt er echt iets lekkers op tafel!

Dat doe ik! Ik neem alles mee, van ingrediënten tot het lekkers voor tijdens het koken. Het enige waar jij voor mag zorgen is je gastvrijheid en je potten en pannen.

In een straal van 10 kilometer bereken ik geen reiskosten. Na 10 kilometer betaal je tot een maximum van 50 kilometer rondom Capelle aan den IJssel 40 cent per gereden kilometer

Een koken & coaching sessie bedraagt € 180,00. Dit is inclusief alle ingrediënten, lekkers en coaching maar exclusief eventuele reis- en parkeerkosten.

Nee, helaas wordt deze sessie niet vergoed.