Leef vanuit vertrouwen

Over mij

Ik ben Tamara van Oers, getrouwd en moeder van twee dochters.

In 2007 kon ik niet meer. Het bekende licht ging uit. Voor mijn gevoel gebeurde dit van de ene op de andere dag. Pas later besefte ik dat ik al jaren bezig was met het ontwikkelen van paniek aanvallen, was ik continu moe en deed mijn lijf enorm veel pijn. Door niet naar mijn lijf te luisteren en maar door te blijven draven was ik de verbinding met mezelf volledig kwijt. Conclusie; burn out.

Samen met een holistisch therapeut leerde ik weer de signalen van mijn lichaam te herkennen. Want iedere pijn en emotie heeft ons iets te vertellen. Door weer te leren luisteren kon ik er ook naar handelen. Ging het vanzelf? Nee zeker niet. Ik heb veel pieken maar ook veel dalen gekend. Maar door op mijn tempo mijn bewustwordingsproces te doorlopen kwamen hoofd en lijf weer op één lijn te zitten. Tijdens dit proces kwam ik erachter hoe gevoelig ik ben. Doordat ik weer in verbinding met mijzelf was, werd mijn onderbuikgevoel ook weer ‘actief’, iets wat ik de jaren ervoor kwijtgeraakt was.

En zo begon mijn reis naar mezelf. Naast therapie begon ik met een cursus persoonlijke ontwikkeling. Daarna volgde Reiki. Ik had de smaak goed te pakken en schreef mij in voor een door KTNO en VBAG geaccrediteerde HBO opleiding Kinesiologie. Tijdens deze opleiding ben ik mezelf meerdere keren tegen gekomen maar ondanks dat ben ik er sterker door geworden. Met kinesiologie gaan we op zoek naar wat het onderbewustzijn ons te vertellen heeft. Dit fenomeen vind ik zo interessant dat ik daarna de opleiding Internationaal Hypnotherapie ben gaan volgen. Deze twee behandelmethodes sluiten erg mooi op elkaar aan. Daarnaast heb ik nog vele andere cursussen en trainingen gevolgd en zullen er nog vele volgen om mij als therapeut te blijven ontwikkelen.

Het klinkt als een cliché maar mijn burn out heeft mij een rijker leven gebracht. En dat is iets wat ik jou ook gun!

 

Volg mij op Social Media:

Diverse HBO opleidingen

Waaronder Kinesiologie (geaccediteerd door KTNO en VBAG), Internationaal Hypnotherapie  (KTNO) en Medische Basis Kennis (Con Amore)

Diverse cursussen

Zoals HSP coach, kruidengeneeskunde, intuïtieve ontwikkeling

Na en bijscholing

O.a. bij Vita Opleidingen, HypnoseWorld Boxmeer, Con Amore, Civas.

Hoe klanten mij ervaren

Al een tijdje voelde ik mij oververmoeid en werden mijn werdagen een steeds grotere opgave. Via via ben ik bij Tamara terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek begon zij over hooggevoeligheid. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek! Wat een inzichten heb ik gekregen. Dankzij haar kan ik beter met situaties omgaan die mij snel teveel worden. Hierdoor overzie het alles weer en verlies ik niet onnodig energie.

N

Administratief medewerker

Wacht niet op het perfecte moment, grijp het moment en maak het perfect!

En ik wil je daarbij helpen.