1 december 2023

Touch for Health

Foto_spiertesten-1237

Met Touch for Health wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en daarmee dus ook de gezondheid van je lichaam.

Wat is Touch for Health?

Ieder lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Dit houdt in dat het lichaam veel zelf kan oplossen. Door stress kunnen er energieblokkades ontstaan. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen verzwakt en kunnen er klachten ontstaan. Soms kunnen we een blokkade zelf opheffen en een andere keer hebben we er hulp bij nodig. 

Hoe ontstaan energieblokkade?

Door stress in het breedste zin van het woord kunnen er blokkades ontstaan. Ik werk in mijn praktijk met de gezondheidsdriehoek. Deze driehoek staat voor structuur/fysiek, psyche/emotioneel en chemie. Het is belangrijk dat deze driehoek in balans is. Ontstaat er in een van de drie een onbalans dan kan de rest daar ‘last’ van hebben. Met Touch for Health worden deze energieblokkades opgespoord en opgeheven en wordt het lichaam energetisch weer in balans gebracht. Hiermee komt de gezondheidsdriehoek dus weer in evenwicht. 

Hoe werkt het?

In ons lichaam lopen 14 meridianen. Meridianen zijn energiebanen en iedere spier is verbonden met een meridiaan. En zo is iedere meridiaan weer verbonden met een orgaan of klier. Door middel van de spiertest test ik tijdens een sessie tussen de 14 en 42 spieren. Door een zwakke testuitslag voel ik of er verstoringen zijn. Om blokkades op te heffen zodat energiebanen weer kunnen gaan stromen zet ik diverse middelen in. Dit kunnen onder andere acupressuurpunten zijn, een remedie of stress release.

Het is een hele fijne methode die spier- en energieversterkend werkt. Door het zelfgenezend vermogen te activeren wordt de gezondheid van je lichaam verbeterd en breng je deze weer een goede conditie.

Krijg je het zelf niet (meer) voor elkaar en kan je er hulp bij gebruiken? En mag ik je daarbij helpen? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Meer lezen?

Home 2

Over Tamara

Ik ben Tamara van Oers, getrouwd en moeder van twee dochters.
Jarenlang was ik een pleaser puur sang, altijd klaar om anderen te helpen. Het uitspreken van het woord ‘nee’ was voor mij een uitdaging, omdat ik bezorgd was over wat anderen van mij zouden denken. In mijn ogen was ik verre van belangrijk en mijn eigen welzijn leek altijd ondergeschikt aan dat van anderen. Het idee om mezelf op de eerste plaats te zetten leek bijna ondenkbaar, in mijn ogen was dat gewoon egoïstisch…

Werk met mij

Energetisch consult

Energetisch consult

In een 1:1 sessie of traject duiken we samen jouw onderbewustzijn in om dat wat jou belemmerd in je groei aan te pakken.

Koken en coaching

Koken en Coaching

Een andere manier van aanpakken. Tijdens een kooksessie duiken we samen jouw onderbewustzijn in om dat wat jou belemmerd in je groei op te sporen.

Traject

Leeg je energetische rugzak

In zes maanden leer jij hoe je met behulp van de biotensor je energetische rugzak kunt legen.  

Workshop

Workshop

In één dag leer je kennis maken met de biotensor en hoe je deze thuis al gelijk kunt gaan gebruiken.