De praktijk

De praktijk is gelegen aan de achterkant van het woonhuis en valt op door de witte deur. Rondom de praktijk is er gelegenheid om vrij te parkeren.

Consult

Tijdens ons eerste gesprek maken we uiteraard eerst kennis met elkaar. Als we beiden een klik voelen gaan we door met het doornemen van een vragenlijst naar aanleiding van de hulpvraag. 

In mijn gereedschapskist bevinden zich behandelmethoden die ik naast kinesiologie met grote regelmaat toepas;

Betaling

Het bedrag kan per betaalverzoek of bankapp ter plaatse worden voldaan. De factuur wordt per mail verzonden, deze kun je eventueel zelf bij je zorgverzekeraar indienen.

Vergoeding door de zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Naast mijn lidmaatschap van de VBAG ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ.

Mijn consulten worden door een groot aantal zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering (deels)vergoed. De vergoeding staat los van het eigen risico.

Bekijk zorgwijzer.nl of jouw zorgverzekeraar kinesiologie vergoedt. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer daarom altijd bij je eigen zorgverzekeraar.

Behandelingen die niet 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht.

 

Als kinesioloog stel ik geen diagnose is geen vervangen voor reguliere behandelingen. Bij gezondheidsklachten dient u te allen tijden een huisarts te raadplegen. Verder is het raadzaam om uw behandelend (huis)arts(en) op de hoogte te stellen over je consulten bij mij als ademhalingstherapeut/kinesioloogen de daarbij behorende resultaten.

 

 

Wil je graag een gratis kennismakingsgesprek inplannen?