1 december 2023

Wat is een biotensor?

Biotensor

Een biotensor is een energetisch meetinstrument waarmee je kunt communiceren met je onderbewustzijn. De beweging die de biotensor geeft maken de antwoorden zichtbaar op de vragen die gesteld worden.

De biotensor

Een biotensor is meestal gemaakt van metaal en is licht van gewicht. De biotensor heeft een handvat en een spiraal met aan het uiteinde een contragewicht.

De lengte van een biotensor varieert, van kort naar lang. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

Wat gebruik je een biotensor voor?

Een biotensor is dus een energetisch meetinstrument en kan je inzetten om antwoorden te krijgen die we diep van binnen wel weten maar waar we zelf niet meer bij kunnen komen. Ik heb het dan over antwoorden uit ons onderbewustzijn. 

Het onderbewustzijn is een soort van harde schijf. Alles wat we met onze zintuigen (horen, zien, ruiken, voelen en proeven) hebben meegemaakt wordt daar opgeslagen.

Om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn kunnen we onder andere gebruik maken van de biotensor.

Waar gebruik je de biotensor voor?

De biotensor is voor bijna alles te gebruiken. Denk hierbij onder anderen aan:

– Of je een tekort aan een vitaminen of mineralen hebt

– Of het voedingssupplement wat je gebruikt de juiste voor jou is

– Of er bepaalde voedingsmiddelen zijn waar je allergisch of intolerant voor bent

– Of er negatieve energie in je aura aanwezig is en deze opschonen

– Of er een negatieve energie in huis aanwezig is en deze weghalen

– Maar ook kun je uittesten welke belemmerende overtuigingen, angsten, saboteurs in jouw onderbewustzijn aanwezig zijn

– En nog veel meer!

Hoe werkt een biotensor?

Als je een biotensor in je hand vasthoudt gaat deze alleen bewegen als jij die bewegingen ermee maakt. Dit is iets heel anders als dat je er gericht mee aan de slag gaat.

Een biotensor werkt op trillingsfrequentie. Alles om ons heen heeft een trilling, een energie. Antwoorden vanuit het onderbewustzijn zijn ook trillingen. De biotensor reageert op de energie die uitgezonden wordt.

Maar hoe weet je nou welke bewegingen een biotensor kan maken en hoe je deze moet interpreteren? Het is te vergelijken met de spiertesten uit de kinesiologie.

Als ik een cliënt in mijn praktijk uitleg hoe de spiertest werkt dan vraag of diegene zijn arm uit wil steken. Dan vraag ik hem of hij mijn naam wil zeggen terwijl ik zachtjes druk op de uitgestoken arm. De arm zal naar beneden gaan omdat het antwoord niet correct is. 

Als ik weer zachtjes op de arm van mijn cliënt druk en ik laat hem zijn eigen naam uitspreken. Deze keer zal zijn arm sterk blijven. Het antwoord is correct.

Dit alles heeft te maken met spierspanning.
Wanneer je iets zegt wat overeenkomt met de informatie die opgeslagen ligt in je onderbewustzijn, dan zijn je spieren sterk. Wanneer deze informatie niet overeenkomt, reageren je spieren zwak.

Hoe ik dit ook wel uitleg, alles wat gevraagd wordt en het antwoord klopt, geeft het lichaam energie. Als wat niet klopt, kost energie.

Kan iedereen met de biotensor werken?

Jazeker! Iedereen kan leren werken met een biotensor. Als jij openstaat voor de wondere wereld van de biotensor dan is deze workshop echt iets voor jou!

Er zijn zoveel mogelijkheden om te testen met de biotensor. Voor jezelf maar ook voor je gezin, familie en vrienden. 

Wil je kennismaken met de biotensor? Kom naar een van de workshops die ik geef. Hierin ga ik je de basis stappen leren hoe je de biotensor kan inzetten in je dagelijks leven. 

Ben je na het enthousiast geworden en wil je meer de diepte in? Leren hoe je overtuigingen, saboteurs, angsten en nog veel meer kunt uittesten? Meld je aan voor het traject ‘Leeg je energetische rugzak’. Hierin ga ik je van alles leren en niet alleen over emotionele blokkades. Ook ga ik je leren hoe je je eigen auraspray kunt maken, welke edelsteen je het beste kunt inzetten en nog veel meer.

Let wel op, een biotensor is geen waarheidsvoorspeller en enig uitleg over het gebruik van de biotensor is echt wel noodzakelijk. Ook wordt de biotensor niet gebruikt om zelf diagnoses te stellen. 

Meer lezen?

Home 2

Over Tamara

Ik ben Tamara van Oers, getrouwd en moeder van twee dochters.
Jarenlang was ik een pleaser puur sang, altijd klaar om anderen te helpen. Het uitspreken van het woord ‘nee’ was voor mij een uitdaging, omdat ik bezorgd was over wat anderen van mij zouden denken. In mijn ogen was ik verre van belangrijk en mijn eigen welzijn leek altijd ondergeschikt aan dat van anderen. Het idee om mezelf op de eerste plaats te zetten leek bijna ondenkbaar, in mijn ogen was dat gewoon egoïstisch…

Werk met mij

Energetisch consult

Energetisch consult

In een 1:1 sessie of traject duiken we samen jouw onderbewustzijn in om dat wat jou belemmerd in je groei aan te pakken.

Koken en coaching

Koken en Coaching

Een andere manier van aanpakken. Tijdens een kooksessie duiken we samen jouw onderbewustzijn in om dat wat jou belemmerd in je groei op te sporen.

Traject

Leeg je energetische rugzak

In zes maanden leer jij hoe je met behulp van de biotensor je energetische rugzak kunt legen.  

Workshop

Workshop

In één dag leer je kennis maken met de biotensor en hoe je deze thuis al gelijk kunt gaan gebruiken.