Maak van jou gevoeligheid je grootste kracht

Wil jij weer genieten van een dagje uit?

Voel jij je na een dagje uit helemaal uitgeblust? Lukt het je niet meer om je kinderen en partner aandacht te geven?

Wil je graag leren hoe jij je grenzen kunt bewaken?

Ben jij een pleaser en vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen? Ben je bang om anderen te kwetsen?

Ben je aan het eind van je Latijn?

Je wilt graag goed functioneren maar kan je niet meer? Wordt je lontje steeds korter? Staat het huilen je nader dan het lachen?

Leef vanuit je hart

Zo zag mijn leven er vele jaren geleden ook uit. Een halve dag winkelen was voor mij te veel. Een dag werken was slopend. Mijn lontje was erg kort, wat het er niet gezelliger op maakte. Ik voelde mij schuldig tegenover man, kinderen en mijn ouders. Daardoor had ik vaak het gevoel dat ik alles weer moest compenseren door het iedereen naar zijn zin te maken.

Herken je dit?

Hoe zou het zijn om (weer) vanuit je hart te leven? Dat je weer helder na kunt denken? En vooral dat je de dingen mag doen waar jij blij van wordt zonder je schuldig te voelen tegen over anderen?

Wat ik je gun is dat je weer verbinding met jezelf kunt gaan maken. Ik wil je leren omgaan met jouw (hoog)gevoeligheid. Dat je met anderen om kunt gaan zonder dat je jezelf verliest. Hierdoor creëer je rust in lichaam en geest.

“Ik heb er mijn missie van gemaakt om jou bewust te maken van je eigen kracht!”

Word je ook bewust!

Jarenlang heb ik op mijn tandvlees gelopen, totdat ik echt niet meer kon. Ik besloot dat het zo niet langer kon en schreef mij in voor een cursus persoonlijke ontwikkeling. Daar begon het kwartje langzaam te vallen. Daarna volgde een HBO opleiding Kinesiologie en toen werd mij pas echt duidelijk hoe gevoelig ik ben. Daar ben ik me er bewust van geworden dat ik mijn ‘zwakte’ kon omzetten naar mijn kracht.

Na vele opleidingen, cursussen, boeken en als ervaringsdeskundige heb ik heel veel kennis om mijn cliënten te helpen in hun bewustwordingsproces. Op het tempo van de cliënt gaan we samen op zoek naar blokkades, angsten en overtuigingen om zo weer verbinding te kunnen maken met hun hart en van daaruit te mogen leven.

 

Wil jij ook het heft weer in eigen handen nemen?

Praktische tips

Gedurende het traject geef ik je tips en tools hoe jij met je (hoog)gevoeligheid om kunt gaan en makkelijk toepasbaar zullen zijn.

Leer je intuitie te vertrouwen

Samen gaan we voelen hoe het is om meer vanuit je onderbuik te gaan handelen in plaats van met je hoofd.

Verbinding maken zonder jezelf te verliezen

Leer hoe jij bij jezelf blijft en niet meer overprikkeld raak waardoor je energie overhoudt en een nog leuker persoon zult zijn!

Ervaringen van mijn cliënten 

Tamara is een fijn mens. Zij biedt een luisterend oor, komt met praktische tips en is verre weg van zweverig. Door de inzichten die ik van haar gekregen heb begrijp ik mezelf en de wereld een heel stuk beter. Hierdoor ben ik een stuk rustiger geworden en kan ik, vooral op mijn werk, op tijd ingrijpen als het me allemaal weer teveel gaat worden. Mijn collega’s weten nu ook als ik even weg ben dat ik een moment voor mezelf nodig heb. Met een paar minuten ben ik dan weer terug en kan ik alles weer aan.

A

Tijdens mijn sessies met Tamara zijn we erachter gekomen dat roken voor mij rustmomenten in mijn overprikkeling zorgen. Door tips heb ik geleerd om op andere manieren mijn rust vinden. Zelf heb ik meerdere pogingen geprobeerd om van het roken af te komen. Met 1 hypnosessie is het eindelijk gelukt! Super fijn!

 

I

Plan van aanpak

Naar aanleiding van jouw hulpvraag gaan we samen een plan van aanpak maken. Door mijn eigen ervaringen en mijn brede therapeutische kennis heb ik vele mogelijkheden. Denk onder anderen aan hypnotherapie, kinesiologie en wandelsessies. Het belangrijkste vind ik dat we jouw tempo lopen.

– Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes –

Wil jij ook weer optimaal van het leven genieten?

Veelgestelde vragen

Is spiertesten pijnlijk?

Nee, spiertesten is geheel pijnloos. Er komen geen naalden aan te pas of andere enge apparaten.

Hoelang kan ik de online ademhalingstraining bekijken?

Je blijft levenslang toegang houden tot de online training.

Moet ik mij voor een AromaTouch massage helemaal uitkleden?

Nee hoor. Je ontbloot alleen je bovenlichaam en eventueel je voeten.

Worden de sessies vergoed door de zorgverzekeraar?

De kinesiolgiesessies worden door de meeste zorgverzekeraars (deels)vergoed. Ik raad je aan om dit voor het maken van een afspraak eerst even in je polispapieren te controleren.

Ervaringen van mijn klanten

Als man schaamde ik mij om ervoor uit te komen dat ik tijd en ruimte voor mezelf nodig had. Dankzij de sessies met Tamara is dit verleden tijd. Zij heeft mij geleerd hoe ik een werkdag kan doorbrengen, aandacht voor mijn gezin kan hebben én ook nog tijd voor mezelf kan inplannen zonder dat het mij veel energie kost.

G

Via een vriendin ben ik bij Tamara terecht gekomen. Ik liep helemaal vast qua werk en sociaal leven. Mijn eigenwaarde was ver te zoeken en juist daarom waren de wandelsessies zo fijn. Door onze gesprekken, alle inzichten, oefeningen en tips heb ik weer zelfvertrouwen en voel ik mij een heel stuk positiever.

Z

Wil jij graag bij jezelf blijven, ongeacht wat er om je heen gebeurt?

Ik wil je er graag bij helpen!