Werk met mij

Workshop biotensor, “Leer energetisch testen”

Wil jij leren wat de biotensor voor jou en je gezin kan betekenen?

En hoe je kunt opsporen waar jouw energie of die van anderen stagneert? Benieuwd hoe je dit kunt gaan oplossen?  

In deze dag leer ik je de eerste stappen te zetten hoe jij de biotensor kunt gaan gebruiken voor jezelf en voor je gezin.

Workshop
tamara blob 3
tamara blob 1

De biotensor is een energetisch meetinstrument en kan een vertaalslag maken van ons onderbewustzijn naar ons bewustzijn.

Als je iets aan de biotensor vraagt wat klopt dan is je bewustzijn en onderbewustzijn het samen eens. Je lichaam reageert hier goed op en de energie blijft door je lichaam stromen. De biotensor zal dan een JA beweging laten zien.

Als je iets zegt wat niet klopt zal de biotensor een NEE beweging maken. Dit komt omdat er een soort signaal afgegeven wordt dat er iets niet klopt. De energie stagneert in het lichaam en er ontstaat een stressreactie. 

In deze workshop krijg jij je eigen biotensor waar je gelijk mee aan de slag leert gaan. Je leert hoe je de biotensor kunt inzetten in je dagelijks leven om je te ondersteunen bij stress, pijnklachten, welke olie het beste voor je is en nog veel meer.

Met deze workshop zet je de eerste stap in de wondere wereld van de biotensor!

Wat ga je leren?

Praktische oefeningen. We gaan onder anderen aan de slag met alle bewegingen van de biotensor. Die gaan we uiteraard oefenen. Wat is energie toevoegen en afvoeren? Ook gaan we een bodyscan maken.

Jezelf testen maar ook anderen. Hoe test je jezelf en maak je contact met het energieveld van anderen. Aan het eind van deze dag kan jij jezelf maar ook je gezin testen.

Voeding testen. Welke voedingsmiddelen zijn wel of juist niet geschikt voor jou?

Voedingssupplementen testen. Je leert testen welke tekorten je lichaam heeft en hoe je je lichaam hierin het beste kunt ondersteunen.

Medicijnen ontstoren. Slik je medicijnen en heb je last van bijwerkingen? Je leert deze te ontstoren zonder de werking van het medicijn te verminderen.

Wat zijn factoren die jou verzwakken en/of versterken. Je gaat inzicht krijgen in wat voor jou, of iemand uit je gezin, energieslurpers- en gevers zijn

Basisemoties. Tijdens deze dag maken we een klein beetje kennis in het uittesten van basisemoties. Welke blokkeren jou om stappen te kunnen zetten. Tijdens het traject “Leeg je energetische rugzak” gaan we dieper in op welke emotie achter een bepaalde klacht zit.

Edelstenen, remedies, essentiële oliën.

En nog veel meer!

tamara blob 1
tamara blob 2

praktisch

Wil je meedoen? Je bent van harte welkom!

1-daagse workshop van 9.30 – 16.00uur
Data
: 13 april, 11 mei of 8 juni 2024
Locatie: West Kinderdijk 122P Alblasserdam
Investering: € 295,00 (vrijgesteld van BTW)
Trainer: Tamara

Inclusief
* Biotensor twv € 118,00
* Werkboek
* Thee/water en lekkers
* Verse soep
* DNA buisje en flower of life stickers
* Schrijfblok en pen
* Certificaat

tamara blob 3
tamara blob 2
Workshop 2

Vervolgmogelijkheden

Ben je zo enthousiast geworden na de workshop en wil je meer leren wat de biotensor voor jou en je gezin kan betekenen? Stap dan in het traject ‘Leeg je energetische rugzak’. Hierin duiken we dieper de materie in en kan jij de eerste stappen zetten om je emotionele blokkades aan te pakken. Leer je welke olie jij kunt inzetten voor jezelf of je gezin en nog veel meer!

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Geen probleem! Bij de workshop zit de biotensor bij de prijs inbegrepen. De biotensor gaat dus na afloop met jou mee naar huis.

Nee hoor, ook als je nog nooit een biotensor hebt vastgehouden mag je meedoen. In deze dag ga ik je leren hoe je beste vriendjes met de biotensor kunt gaan worden.

In principe houd ik een groep van 8 deelnemers als maximum aan. Wil je graag met meer personen komen stuur gerust een mailtje naar info@praktijktamaravanoers.nl

We starten om 9.30uur en ronden de dag af om 16.00uur.

De workshop bedraagt €295,00. Dit is inclusief een biotensor, koffie/thee/lekkers, een lekkere soep, werkboek, verschillende beschermingsbuisjes en het maken van een olieroller.

Zeker niet! We gaan gedurende de dag lekker oefenen zodat jij de biotensor goed in je vingers hebt voor dat je naar huis gaat.

Voel je welkom en stuur een mailtje naar info@praktijktamaravanoers.nl met je vraag. Ik kom binnen 24 uur bij je terug met een antwoord.